Meer resultaten voor sauna thermen ridderkerk

 
 
sauna thermen ridderkerk
Wellness Ridderkerk 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Als kleuter behandeld. Van de week naar sauna ridderkerk gegaan voor een heerlijk dagje sauna. Wij komen al 6 jaar in sauna ridderkerk en komen hier altijd met veel plezier. Elke keer als wij gaan nemen we lekker een gezichtsmasker mee doen die dan op en gaan dan.
WELLNESS RIDDERKERK Korting en Aanbiedingen 2019 ACTIES.
Wellness Ridderkerk bevindt zich bij Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland. Voorheen stond deze sauna bekend als Thermen Ridderkerk. Na de verbouwing is de naam aangepast in Wellness Ridderkerk. Bij Wellness Ridderkerk kun je niet alleen gebruik maken van verschillende binnen en buitensaunafaciliteiten, maar ook van andere ontspanningsmogelijkheden, zoals massages, schoonheidsbehandelingen en pedicures.
Relax-arrangement Wellness Ridderkerk Groupon.
Wellness Ridderkerk biedt je een breed aanbod aan wellness-mogelijkheden. Er is een Finse saunacabine binnen en buiten, een Turks stoombad, een caldarium, tepidarium, infraroodsauna, whirlpool binnen en buiten, een dompelbad, zwembad binnen en buiten en een dakterras. Bij Wellness Ridderkerk werkt een scala aan deskundige schoonheidsspecialistes en masseuses.
Sauna-Review.nl Thermen Ridderkerk Ridderkerk.
Thermen Ridderkerk heeft 3 speciale damesdagen! Tevens is er vanaf 1 september 2009 elke laatste maandag van de maand een gemengde badkledingdag in Thermen Ridderkerk. Aantal Reviews: 15. Deze sauna heeft als gemiddelde cijfer: 6. Voor meer informatie bezoekt u deze website.
Home.
De curator heeft per direct besloten Thermen Ridderkerk BV vanaf woensdag 19 december 2018 te sluiten! Een doorstart van Thermen Ridderkerk BV met een nieuwe exploitant is niet uitgesloten, verschillende partijen zetten zich op dit moment actief in om tot een eventuele doorstart te komen.
Sauna Wellness Ridderkerk Kortingsbon Wellness Ridderkerk.
Dus wij r naar Thermen Ridderkerk en het was weer als vanouds.Mooie sauna na de verbouwing, perfecte styling, schoon, geen wachttijden en klantvriendelijk personeel wat er vroeger ook was en het restaurant heerlijk. Uitgebreid lunchbuffet met allerlei verse produkten.Wij hebben weer genoten en komen nu zeker weer geregeld.Een echte aanrader.

Contacteer ons